Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Huid

Verbetering

Help

je huid

Huidverbetering kan vele gezichten hebben. Als aanvulling op injectables biedt de Amsterdam Kliniek nog andere mogelijkheden om de kwaliteit en uitstraling van de huid te verbeteren.

Bij iedere vorm van veroudering, dus ook bij die van de huid, spelen vrije radicalen een belangrijke rol. Deze agressieve moleculen kunnen allerlei “goede” moleculen aanvallen en afbreken, waardoor onder meer pigmentvlekken en huidonregelmatigheden ontstaan. Door anti-oxidanten in te zetten, kunnen vrije radicalen worden geneutraliseerd en kan het verouderingsproces worden vertraagd. Daarom spelen anti-oxidanten ook bij huidverbetering een belangrijke rol.

huidverbetering - Amsterdam Kliniek
Sorry, no posts matched your criteria.
Huidverbetering - Vitamine A crème voor acne en rosacea

Vitamine

A

Vitamine A is een zeer belangrijke anti-oxidant. Al geruime tijd wordt vitamine A crème gebruikt voor het behandelen van huidaandoeningen zoals acne en rosacea. De actieve vorm van vitamine A, vitamine A zuur (tretinoïne), blijkt het meest effectief. Verder blijkt uit onderzoek dat vitamine A zuur ook een zeer belangrijke rol kan spelen bij het tegengaan van huidveroudering.

meer over vitamine a

Voedings

supplementen

Anti-oxidanten in de vorm van voedingssupplementen kunnen helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtverontreiniging. Maar ook van binnenuit kunnen anti-oxidanten de gezondheid van de huid ondersteunen.

meer over voedingssupplementen
Huidverbetering - Voedings supplementen - Amsterdam Kliniek
Huidverbetering - Effectieve Cosmeceuticals - SkinCeuticals Amsterdam Kliniek

Effectieve

Cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn cosmetische samenstellingen die het midden houden tussen cosmetica en farmacologische producten. Maar niet alle cosmeceuticals zijn hetzelfde, aangezien hun effectiviteit niet per se wetenschappelijk is aangetoond. Daarom heeft de Amsterdam Kliniek bewust een cosmeceutical productlijn gekozen die we vertrouwen en waar we in geloven.

meer over cosmeceuticals

Zon

bescherming

Zonlicht is de meeste schadelijke externe oorzaak van huidveroudering. Adequate bescherming is van cruciaal belang om een gezonde, jonger uitziende huid te behouden.

meer over zonbescherming
Huidverbetering - zon bescherming
Huidverbetering - Restylane SkinBoosters Amsterdam Kliniek

Restylane

skinboosters

Huidveroudering veroorzaakt vochtverlies, waardoor fijne lijntjes meer zichtbaar worden. Restylane Skinboosters kunnen de natuurlijke balans helpen herstellen door middel van microinjecties die de huid hydrateren.

meer over skinboosters

Bio-identieke

hormonen

Veroudering gaat gepaard met een gestage afname van essentiële hormonen die tot de meeste verouderingsklachten leiden. Bio-identieke hormonen kunnen gebruikt worden om deze tekorten tegen te gaan in een poging om niet alleen de handrem op het verouderingsproces te trekken maar ook daadwerkelijk verouderingsklachten te kunnen verminderen.

meer over bio-identieke hormonen
Bio-identieke hormonen Amsterdam Kliniek

Deze pagina delen:

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse