Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
 
Klachten

Procedure

U hebt een klacht…

Een goede relatie tussen u en ons is belangrijk. Soms gebeuren er helaas dingen die deze relatie verstoren, waardoor u ontevreden wordt of met een klacht komt te zitten.

De Amsterdam Kliniek hanteert een duidelijke procedure om uw klacht in behandeling te nemen. We nemen iedere klacht uiterst serieus en staan open voor verbeterpunten.

U kunt uw klacht op verschillende manieren bij ons aankaarten. Vanzelfsprekend in een persoonlijk gesprek, maar ook middels een klachtenformulier. U kunt dit telefonisch of via email bij ons aanvragen. We streven ernaar uw klacht uiterlijk binnen 4 weken naar tevredenheid af te handelen.

Wilt u liever geen direct contact met de Amsterdam Kliniek of leidt een gesprek niet tot een oplossing, dan kunnen we u in contact brengen met onze externe klachtencommissie. U krijgt dan een gesprek met een onafhankelijke klachtenfunctionaris die uw klacht opvangt, als bemiddelaar optreedt en u gedurende het traject ondersteunt. Het belangrijkste streven is een oplossing te vinden en de relatie tussen u en ons te herstellen.

Staat u niet open voor bemiddeling of leveren de bemiddelingsgesprekken niets op, dan kan de klachtenfunctionaris u ondersteunen bij een eventuele volgende stap en wordt uw klacht een geschil.

Stichting DOKh
Afdeling Klachten en Geschillen
Robijnstraat 6
1812 RB ALKMAAR
tel: 072-520 83 25
www.dokh.nl