Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Dokter

Lydia Boeken

Gepassioneerd en

ervaren

Dokter Lydia Boeken begon haar werkzaamheden in 1993, waarna ze in 1996 de Amsterdam Kliniek opzette. Haar aspiraties hebben altijd gelegen bij het effectief combineren van conventionele en complementaire behandelmethoden. De orthomoleculaire geneeskunde speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast haar reguliere medische opleiding in Nederland heeft de oprichter van de Amsterdam Kliniek zowel in binnen- als buitenland uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de complementaire en milieugeneeskunde.

Afgezien van het diagnostiseren en behandelen van bestaande aandoeningen hecht ze veel waarde aan de rol van preventie en anti-aging geneeskunde. Dokter Lydia’s medisch-cosmetische behandelingen voegen een aantrekkelijke dimensie aan het anti-aging aspect van de praktijk toe.

Ze heeft bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM) uitgebreide trainingsprogramma’s in de cosmetische geneeskunde doorlopen en tevens deelgenomen aan intensieve workshops van internationaal gerenommeerde  producenten van medisch-cosmetische producten zoals Allergan (Botox®, Juvederm®), Merz (Bocouture®, Belotero®), Sinclair (Silhouette Soft®) and Galderma (Azzalure®, Restylane®).

Ze behaalde in 1986 haar artsenbul aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In haar beginjaren werkte ze als arts op de afdelingen kindergeneeskunde, cardiologie en interne geneeskunde en daarna geruime tijd als bedrijfsgeneeskundige.

Dokter Boeken is lid van de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG), de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG), de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), de American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM) en de International Board for Clinical Metal Toxicology (IBCMT). BIG-nummer: 99020047801

Dokter Lydia Boeken - gepassioneerd en ervaren

Deze pagina delen:

Een afspraak maken bij de Amsterdam Kliniek?