Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Injectables voor

rimpels

Gezichts

veroudering

Met injectables zoals botulinetoxine (Botox ®) en fillers kunnen rimpels en verlies aan volume die als gevolg van het verouderingsproces ontstaan, op een simpele manier worden aangepakt. Het gezicht veroudert op verschillende fronten, met als belangrijkste gegeven dat alles krimpt behalve de huid. In de loop der tijd slinken de botten van de schedel, waardoor het hoofd kleiner wordt. Verder gaan de vele spieren die zich in het gezicht bevinden krimpen en tenslotte slinken en verzakken de onderhuidse vetkussentjes, geholpen door de zwaartekracht. Helaas krimpt de huid niet mee – sterker nog: de huid verlies aan elasticiteit en wordt dus eerder ruimer dan strakker. Al met al ontstaat er minder “vulling” onder de huid (volumeverlies), te vergelijken met een tent waarvan het tentzeil gaat wapperen omdat de tentstokken worden ingekort. Gevolg: rimpels en plooien zoals kraaienpootjes, versterkte neuslippenplooi en marionetlijnen. De Amsterdam Kliniek kan hier iets aan doen.

De mate en snelheid waarmee iemand veroudert, kunnen door verschillende oorzaken beïnvloed worden. Aan de ene kant hebben interne factoren, zoals hormonale veranderingen en genetische aanleg, een effect. Maar invloeden van buitenaf zijn minstens zo belangrijk: zonneschade, roken en luchtverontreiniging hebben een enorme impact op de huid. Naarmate de tijd verstrijkt, ontstaan er vaak pigmentvlekken die het gezicht er nog ouder uit laten zien. Injectables is een term die gebruikt wordt voor stoffen die door middel van injectie worden ingespoten, te weten botulinetoxine (Botox®), fillers en Restylane Skinboosters. Hierdoor kunnen rimpels worden verzacht en kan verlies aan volume worden aangevuld.

De Amsterdam Kliniek gebruikt alleen hoogwaardige en effectieve medisch – cosmetische producten. In het verleden werkten veel cosmetische artsen met permanente fillers. Helaas hebben deze fillers nogal wat complicaties veroorzaakt. Daarom gebruikt de Amsterdam Kliniek alleen niet-permanente producten. Dit betekent dat een behandeling na verloop van tijd is uitgewerkt en dus eventueel herhaald moet worden.

Bepaalde medische aandoeningen mogen niet met injectables gecombineerd worden. Tijdens de vrijblijvende gezichtsanalyse  voorafgaande aan iedere medisch – cosmetische behandeling, wordt dit beoordeeld.

Ik vroeg dokter Boeken om mijn gezicht met botoxinjecties aan te pakken. Ze was heel grondig in de voorbereiding voor de behandeling en vertelde precies wat ze aan het doen was tijdens de injecties. Haar zorg na de behandeling was ook erg prettig. Ik kom zeker terug om opnieuw van Lydia’s diensten gebruik te maken en kan haar van harte aanbevelen.

Tom Foyer - Colorado Springs, USA

Als man ben ik lang terughoudend geweest voor wat betreft cosmetische behandelingen. Toch was ik benieuwd of verouderingsverschijnselen een beetje konden worden verzacht. Ondanks mijn bedenkingen heb ik Lydia opgezocht en ze heeft de voors en tegens op een professionele wijze met me doorgepraat. Ze nam ruimschoots de tijd om te kijken wat ik nodig had en niet in het minst wat op mijn leeftijd realistisch haalbaar was. Voor mij was het belangrijk dat Lydia mij op een goede en oprechte manier advies heeft gegeven en ik heb me daarna met een goed gevoel door Lydia laten behandelen. Ik ben blij met het uiteindelijke resultaat en kan haar daarom van harte aanbevelen.

Peter Huge, Abcoude

botox injectables voor rimpels

Botulinetoxine

Botox

Sommige rimpels worden veroorzaakt door een te hoge spierspanning. Het inspuiten van een zeer kleine hoeveelheid botulinetoxine (Botox ®) zal de spier laten ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen.

meer over botox

Niet-permanente

fillers

Veel rimpels worden veroorzaakt door huidverslapping en volumeverlies van bot en vetkussentjes onder de huid. Dit kan eenvoudig worden verholpen door een filler te injecteren, waardoor rimpels minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen.

meer over fillers
anti-aging - injectables
Huidverbetering - Restylane SkinBoosters Amsterdam Kliniek

Restylane

skinboosters

Huidveroudering veroorzaakt vochtverlies, waardoor fijne lijntjes meer zichtbaar worden. Restylane Skinboosters kunnen de natuurlijke balans helpen herstellen door middel van microinjecties die de huid hydrateren.

meer over restylane skinboosters

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse

Deze pagina delen: