Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Cosmetische

Geneeskunde

Look Better,

Feel Better

De geschiedenis van de schoonheid is zo oud als de mensheid zelf – door de tijd heen hebben mensen geprobeerd om hun aantrekkelijkheid te verbeteren en hun schoonheid te vergroten. Make-up, haarstijl, kleding, parfums waren simpele manieren om de natuur een handje te helpen. En het gebruik van deze “hulpmiddelen” bleef zeker niet beperkt tot alleen het vrouwelijke geslacht. De opkomst van de cosmetische geneeskunde is een veel recentere ontwikkeling om ons te helpen er beter uit te zien en ons meer zelfverzekerd te voelen. De laatste tijd is de cosmetische geneeskunde onderdeel geworden van een veel groter geheel: anti-aging. Anti-aging streeft ernaar om het verouderingsproces te vertragen of zelfs terug te draaien met het doel langer te leven met behoud van een goede gezondheid. En bij een gezonde binnenkant hoort ook een gezonde en aantrekkelijke buitenkant.

Ons gezicht is ons visitekaartje. Niet alleen om je als individu te identificeren, maar ook om je leeftijd en emotionele toestand te weerspiegelen. En vroeg of laat word je wel degelijk geconfronteerd met het feit dat de tand des tijds zijn sporen achter gaat laten.

Op zich hoeft dit helemaal geen probleem te zijn, tenzij je het gevoel krijgt dat de “jeugdige, vitale en actief betrokken” persoon die je aan de binnenkant bent zich niet meer vertaalt in je buitenkant. En je niet meer overkomt zoals je je daadwerkelijk voelt. Uit onderzoek blijkt dat de eerste indruk die iemand van je krijgt binnen 7 seconden wordt bepaald. Dit alleen al maakt het er voor sommigen niet beter op en kan gevoelens van onzekerheid veroorzaken. Bij anderen kan het zelfs tot depressieve klachten leiden. De cosmetische geneeskunde kan hier uitkomst brengen.

Met behulp van minimaal ingrijpende, niet-chirurgische methoden is het mogelijk om de natuur een handje te helpen het tij een beetje te keren –  je natuurlijke schoonheidspotentieel naar buiten brengen is waar de Amsterdam Kliniek naar streeft.

Maak nu een afspraak voor een gratis gezichtsanalyse bij de Amsterdam Kliniek
anti-aging en injectables behandeling

Behandeling

Injectables

Injectables is een term die gebruikt wordt voor stoffen die door middel van injectie worden ingespoten, zoals botulinetoxine (Botox ®) en fillers. Met injectables kunnen rimpels en verlies aan volume op een simpele manier worden aangepakt.

meer over injectables

Huid

Verbetering

Een jeugdig en stralend gezicht wordt niet alleen bepaald door hoeveel rimpeltjes je hebt. Een jonger ogende, egale huidskleur is minstens zo belangrijk, want pigmentvlekken en andere verkleuringen hebben een verouderend effect.

meer over huidverbetering
Skin Improvement huid verbetering
niet-chirurgische facelift silhouette soft draadlift Amsterdam Kliniek

Silhouette Soft®

Draadlift

Een gewone facelift is een operatieve ingreep. Met de Silhouette Soft draadlift, een technologisch innovatieve techniek, is het mogelijk om gezicht, hals en wenkbrauwen op een niet-chirurgische manier te liften. De contouren van het gezicht kunnen worden gecorrigeerd en gezichtsvolume kan worden hersteld met een minimale hersteltijd.

meer over silhouette soft® draadlift

Deze pagina delen: