Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842

Bio-identieke hormonen video blog

Bio-identieke hormonen video blog

Bioidentieke Hormonen Lydia Boeken, arts

bio-identieke hormonen

Patiënt case bio-identieke hormonen: Lydia Boeken, arts. Veroudering gaat gepaard met een gestage afname van essentiële hormonen die tot de meeste verouderingsklachten leiden. Bio-identieke hormonen kunnen gebruikt worden om deze tekorten tegen te gaan in een poging om niet alleen de handrem op het verouderingsproces te trekken maar ook daadwerkelijk verouderingsklachten te kunnen verminderen.

Bio-identieke hormonen worden gebruikt om menstruele klachten te behandelen of problemen (zoals opvliegers en slapeloosheid) die tijdens of na de menopauze ontstaan, te verhelpen.

www.amsterdamkliniek.nl

Lydia Boeken, arts  – Amsterdam Kliniek

Na de menopauze kreeg ik last van vaginale droogte. De standaard hormoonbehandeling werkte niet en gemeenschap werd onmogelijk. Dokter Boeken gaf me een bio-identieke hormoongel die ik op de binnenkant van mijn armen wrijf en mijn seksleven drastisch heeft veranderd: geen viezige plaatselijke behandeling en pijnvrije sex. Mijn man en ik zijn erg dankbaar!

Naam bekend bij Amsterdam Kliniek

Neem contact op voor meer informative over bio-identieke hormonen