Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Silhouette Soft®

Draadlift

Niet-chirurgische

facelift

Naarmate we ouder worden, verliest de huid collageen en elastine. Hierdoor verslapt de huid en ontstaan rimpels en fijne lijntjes. Verder wordt het gezicht smaller door verlies aan vet en botweefsel, waardoor de huid uitzakt en er plooien ontstaan. Grote rimpels en plooien kunnen vaak goed behandeld worden door een filler in te spuiten. Maar verlies aan stevigheid en elasticiteit kan dermate groot zijn dat een fillerbehandeling geen optie is – een overmatige hoeveelheid filler injecteren zou het gezicht er opgeblazen en onnatuurlijk uit laten zien, iets dat de Amsterdam Kliniek koste wat het kost wil voorkómen. In dit geval kan een niet-chirurgische facelift met de Silhouette Soft draadlift een goed alternatief voor een conventionele facelift zijn.

De behandeling is een veilige en niet-chirurgische manier om gezicht en nek te liften, zonder littekens achter te laten. Het resulteert in een frissere, jeugdigere look zonder te hoeven te snijden en zonder narcose.

integrale en cosmetische geneeskunde
Sorry, no posts matched your criteria.
niet-chirurgische facelift silhouette soft draadlift Amsterdam Kliniek

Subtiel en

natuurlijk

Een Silhouette Soft® draad is gemaakt van polymelkzuur en valt te vergelijken met een oplosbare hechting die in de loop der tijd door het lichaam wordt afgebroken. De draad wordt met behulp van een fijne naald onder de huid ingebracht om verzakt weefsel en andere probleemgebieden op te trekken.

Deze innovatieve techniek geeft een subtiele, natuurlijke lift. Daarnaast stimuleert de draad in de loop der tijd de productie van collageen, waardoor de stevigheid van de huid wordt bevorderd. De hersteltijd van deze niet-chirurgische facelift is minimaal en patiënten kunnen weer snel hun normale bezigheden hervatten. Een Silhouette Soft® draadlift blijft gemiddeld 18 tot 24 maanden zitten.

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse

Vragen

over Silhouette Soft® draadlift?

ga naar de veelgestelde vragen
prijslijst

Deze pagina delen: