Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Niet-permanente

Fillers

Gladde en

stevige huid

De Amsterdam Kliniek maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur; dit type filler wordt wereldwijd het meest gebruikt. Hyaluronzuur is een suiker die van nature in de huid voorkomt. Het houdt vocht vast en zorgt ervoor dat de huid er jeugdiger blijft uitzien. Als gevolg van veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid van het gezicht dunner wordt, de structuur verslechtert en er rimpels kunnen ontstaan. Met behulp van een fillerbehandeling, waarbij hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd,  kunnen de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk worden verbeterd.

Fillers kunnen ook worden gebruikt om volume te creëren op plekken waar de onderhuidse vetkussentjes geslonken of verzakt zijn, zoals de wangen. En ook de lippen, die in de loop der tijd in meer of mindere mate hun vulling verliezen, kunnen mooi worden bijgewerkt.

rimpels Amsterdam Kliniek

Als man ben ik lang terughoudend geweest voor wat betreft cosmetische behandelingen. Toch was ik benieuwd of verouderingsverschijnselen een beetje konden worden verzacht. Ondanks mijn bedenkingen heb ik Lydia opgezocht en ze heeft de voors en tegens op een professionele wijze met me doorgepraat. Ze nam ruimschoots de tijd om te kijken wat ik nodig had en niet in het minst wat op mijn leeftijd realistisch haalbaar was. Voor mij was het belangrijk dat Lydia mij op een goede en oprechte manier advies heeft gegeven en ik heb me daarna met een goed gevoel door Lydia laten behandelen. Ik ben blij met het uiteindelijke resultaat en kan haar daarom van harte aanbevelen.

Peter Huge, Abcoude

fillerbehandeling

Altijd

tijdelijk

Een filler met hyaluronzuur blijft meestal tussen de 6 tot 12 maanden zitten. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals het soort hyaluronzuur en de plek waar het wordt ingespoten. Na de fillerbehandeling worden rimpels minder zichtbaar of verdwijnen zelfs.

Hyaluronzuurfillers zijn niet-permanente fillers. In het verleden werden permanente fillers toegepast, maar deze veroorzaakten vaak complicaties en mogen sinds 2015 niet meer voor cosmetische doeleinden worden gebruikt. De Amsterdam Kliniek werkt alleen met niet-permanente hyaluronzuurfillers, aangezien deze uitvoerig getest en tevens goedgekeurd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg zijn.

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse