Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Niet-permanente

Fillers

Gladde en

stevige huid

De Amsterdam Kliniek maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur; dit type filler wordt wereldwijd het meest gebruikt. Hyaluronzuur is een suiker die van nature in de huid voorkomt. Het houdt vocht vast en zorgt ervoor dat de huid er jeugdiger blijft uitzien. Als gevolg van veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid van het gezicht dunner wordt, de structuur verslechtert en er rimpels kunnen ontstaan. Met behulp van een fillerbehandeling, waarbij hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd,  kunnen de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk worden verbeterd.

Fillers kunnen ook worden gebruikt om volume te creëren op plekken waar de onderhuidse vetkussentjes geslonken of verzakt zijn, zoals de wangen. En ook de lippen, die in de loop der tijd in meer of mindere mate hun vulling verliezen, kunnen mooi worden bijgewerkt.

rimpels Amsterdam Kliniek
Sorry, no posts matched your criteria.
fillerbehandeling

Altijd

tijdelijk

Een filler met hyaluronzuur blijft meestal tussen de 6 tot 12 maanden zitten. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals het soort hyaluronzuur en de plek waar het wordt ingespoten. Na de fillerbehandeling worden rimpels minder zichtbaar of verdwijnen zelfs.

Hyaluronzuurfillers zijn niet-permanente fillers. In het verleden werden permanente fillers toegepast, maar deze veroorzaakten vaak complicaties en mogen sinds 2015 niet meer voor cosmetische doeleinden worden gebruikt. De Amsterdam Kliniek werkt alleen met niet-permanente hyaluronzuurfillers, aangezien deze uitvoerig getest en tevens goedgekeurd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg zijn.

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse