Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
Effectieve

Cosmeceuticals

Skin

Ceuticals

De Amsterdam Kliniek heeft specifiek voor het merk SkinCeuticals™ gekozen, aangezien hun lijn professionele huidverbeteringsproducten wetenschappelijk onderbouwd zijn. SkinCeuticals producten bevatten biologisch actieve ingrediënten die effectief in de huid doordringen om de huidconditie zowel aan de binnen- alsook de buiten te verbeteren.

Skin Improvement huid verbetering
Sorry, no posts matched your criteria.
skinceuticals gezichtsverzorging - cutting edge - Amsterdam Kliniek

Baanbrekende

anti-oxidant technologie

Prevent – Correct – Protect staat voor de filosofie die ten grondslag ligt aan de SkinCeuticals™ lijn. De producten zijn ontwikkeld om toekomstige schade te voorkómen, bestaande tekenen van veroudering te corrigeren en gezonde huid te beschermen. En deze filosofie sluit volledig aan bij wat de Amsterdam Kliniek al jaren doet: het geven van preventieve anti-agingadviezen op basis van goede voeding en gericht gebruik van voedingssupplementen.

SkinCeuticals™ werd in 1997 opgericht door de Amerikaanse dermatoloog Sheldon Pinnell. Aangezien anti-oxidanten een zeer belangrijke rol spelen bij het tegengaan van huidveroudering richtte Pinnell zich in eerste instantie op vitamine C, één van de belangrijkste anti-oxidanten. Als eerste wetenschapper slaagde hij erin om een gestabiliseerde vorm van vitamine C te ontwikkelen die effectief via de huid kon worden opgenomen. Deze doorbraak maakte de weg vrij voor anti-oxidanttechnologie en de komst van cosmeceuticals.

Inmiddels heeft SkinCeuticals™ een uitgebreide productlijn ontwikkeld. Anti-oxidanten vormen een belangrijk bestanddeel bij een groot aantal van deze producten.

Deze pagina delen:

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse