Afspraak maken? +31 (0)6 5517 2842
 
Restylane

Skinboosters

Diepe

hydratatie

Naarmate de huid ouder wordt, verliest het hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een suiker die van nature in de huid voorkomt. Het houdt vocht vast en zorgt ervoor dat de huid er jeugdiger uit blijft zien. Verlies aan hyaluronzuur zorg ervoor dat de huid van het gezicht dunner wordt, de structuur verslechtert en er rimpels kunnen ontstaan. Een injectiebehandeling met op hyaluronzuur gebaseerde Restylane Skinboosters ™ vergroot de hydratatie van de huid door water aan te trekken. Hierdoor nemen stevigheid, elasticiteit en gladhuid van de huid toe.

Diepe hydratatie - Restylane SkinBoosters Amsterdam Kliniek
Sorry, no posts matched your criteria.
integrale en cosmetische geneeskunde

Vele

voordelen

Restylane Skinboosters ™ bevatten het dunste hyaluronzuur dat er bestaat. Het is een zachte, gelachtige substantie die uitermate geschikt is voor oppervlakkige behandelingen die niet zozeer volume vragen, maar zich juist meer onzichtbaar in de huid moeten mengen. Door middel van microinjecties kunnen fijne lijntjes en ook ontsierende littekentjes, zoals bij acne, aanzienlijk minder zichtbaar worden. Ook krijgt de huid een stralende, meer jeugdige glans.

Een behandeling met Restylane Skinboosters ™ hoeft zich niet alleen tot het gezicht te beperken. Ook de algemene huidkwaliteit van aan de zon blootgestelde en gevoelige huidgebieden zoals nek, décolleté en handen kunnen met deze behandeling enorm verbeteren.

Neem contact op voor een gratis gezichtsanalyse

Vragen

over Restylane skinboosters?

ga naar de veelgestelde vragen

Deze pagina delen: